Oameni mari şi fără minte (Grown Ups)

După ce antrenorul de basketball din liceu moare, 5 prieteni buni si foşti coechipieri se reunesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi.

Sandler a venit cu ideea să facă un film despre un tip care are impresia că atât el cât şi familia lui au pierdut din vedere ceea ce este esenţial în viaţă. Aşa încât, atunci când trebuie să se întoarcă pe neaşteptate acasă, foloseşte prilejul pentru a-şi regăsi rădăcinile şi pentru a-şi repune familia pe făgaşul corect. Pentru asta, el închiriază o casă pe malul lacului, unde îşi invită prietenii din tinereţe, pentru a petrece împreună week-end-ul de 4 iulie.

Relaţia reală dintre actori trebuia să fie transferată pe nesimţite personajelor din film. Într-adevăr multe dintre starurile filmului Oameni mari şi fără minte se cunoşteau de ani de zile. Rock spune, "Majoritatea băieţilor s-au întâlnit la 'Saturday Night Live.' Eu l-am cunoscut pe Adam când făceam stand-up comedy acum 20 de ani, la Comic Strip în New York. Eram cu toţii acolo, cei mai tineri şi hazlii din club. Pe Spade l-am întâlnit la 'SNL.' Pe Schneider tot la 'SNL.'"

>>> Descarca Filmul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu